Серията с масло от манго и ко-ензими

 

Серията с масло от манго и ко-ензими на Papino Cosmetics подхранва и възстановява косата, придавайки еластичност и блясък. Хидратира косъма и заглажда нарушения релеф на кутикулните люспи.





 

Описание

Шампоанът Papino Cosmetics Mango Shampoo е обогатен с ко-ензими, подпомагащи възстановяването на увредената и суха коса. Помага за възвръщането на нейния естествен копринен вид.

Екзотичното и ценено масло от манго образува фин и незабележим филм въху косъма, придава  еластичност, защита, блясък и здравина на косата, изглаждайки  нарушения релеф на кутикулните люспи. Шампоанът е предназначен за възстановяване, хидратиране и увеличаване обема на дълго третираната коса.

 

Маската Papino Cosmetics Mango Mask е обогатена с ко-ензими, подпомагащи възстановяването на обменните процеси в скалпа и оттам балансирането на храненето на косъма и неговия растеж. Екзотичното и ценено масло от манго образува фин и незабележим филм върху косъма и скалпа и придава еластичност, защита, блясък  и здравина на вашата коса, изглаждайки нарушения релеф на кутикулните люспи.

Маската е предназначена за възстановяване, хидратиране и увеличаване на обема на дълго третирана коса. Термичното и химично въздействие, силно нарушава космената структура и баланса на градивни молекули в скалпа, което води и до нейното разреждане и неустойчивост на атмосферни влияния.

Цена 

Шампоан 500 ml - 21 лв

Маска за коса 500 ml - 22лв



Коментари